Aborígens

El cicle Aborígens, un programa de quatre concerts, dona el seu tret de sortida el pròxim diumenge 1 d’agost a les 20 h, amb l’actuació de B1N0 a la Plaça d’Armes del castell de Calonge, que tindrà un aforament màxim de 200 persones. L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb la col·laboració de la Casa de la Música del Gironès, ha organitzat un cicle de concerts amb l’objectiu de donar visibilitat i projecció al talent musical de proximitat. El cicle Aborígens està emmarcat dins de la programació del 25è aniversari de l’Estiu Actiu, del qual n’és una de les novetats destacades. 

El grup B1N0, que es presenta en la seva versió de directe de quartet, està format pels cantants catalans Malcus Codolà i Emili Bosch, unes icones del nou pop electrònic espanyol. La seva és una proposta d’experimentació electrònica amb vocació integradora, oberta a altres estils, eines i veus. Codolà i Bosch han anat traçant un camí propi fins a generar un so plenament genuí, i obligaran l’espectador a viatjar a zones del cervell on les paraules són els colors i els pensaments s’expandeixen i es contreuen de manera infinita. B1N0 va publicar el 2019 el seu disc homònim (b1n0, Foehn Records) que el va situar en l’epicentre de l’escena electrònica catalana, i continua el seu llegat amb bi, el nou EP que sortirà a la tardor, del qual ja es poden escoltar tres temes, entre ells DAUS, un primer single amb la col·laboració vocal de Joan Pons (El Petit de Cal Eril). A bi, B1N0 ha creat cançons més rodones i directes, obrint una porta cap a una utopia on els gèneres musicals es desdibuixen.

El programa Aborígens, una plataforma perquè els artistes puguin consolidar els seus projectes, fa palès el compromís del govern municipal amb la cultura, donant veu als talents emergents vinculats al territori i oferint propostes noves adreçades, majoritàriament, a públic jove. Totes les actuacions tindran lloc a la Plaça d’Armes del Castell de Calonge els quatre primers diumenges del mes d’agost. Seguit de B1N0, completen la programació Jordi Serradell (diumenge 8 a les 20 h), Kumbara (diumenge 15 a les 20 h) i Joina (diumenge 22 a les 20 h). Les entrades són gratuïtes i es poden adquirir a les Oficines de Turisme de Sant Antoni i de Calonge, al mail de contacte turisme@calonge.cat, al telèfon 972.66.17.14 i al web https://reserves.calongeisantantoni.cat/.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*