La campanya del Vermut palamós

Aquest proper cap de setmana, s’iniciarà la sisena edició de la campanya comercial i turística “Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç obert t’espera”, que s’oferirà des de dissabte vinent 6 d’abril i fins al dia 30 de maig, i que està  basada en el gaudi de passejar pels carrers del municipi aprofitant l’oferta  comercial local, tot fent un vermut.

L’objectiu d’aquesta proposta és el de potenciar l’activitat turística que té Palamós. Aquesta campanya és organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, amb la col·laboració de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós (FECOTUR), i es complementa amb l’obertura del comerç local també els diumenges i amb l’àmplia oferta gastronòmica del municipi.

Mostra dels millors vermuts de Catalunya

El calendari de la campanya s’encetarà el proper dissabte 6 d’abril, amb la “Mostra dels millors vermuts de Catalunya”, que enguany celebra els 10 anys dels Premis Vinari, i que es durà a terme a l’estenedor de xarxes del port.

Des de les 11 i fins a les 17 h, el públic assistent a aquesta mostra, podrà degustar una àmplia varietat de vermuts, arribats de tot Catalunya gaudint de les millors marques que actualment elaboren aquesta popular beguda al país.

La campanya del vermut a Palamós, a 32 establiments del municipi

Durant els mesis d’abril i maig, un total de 32 tavernes, bars i restaurants de Palamós oferiran, a preus populars, el “pack vermut”, un tast de vermut acompanyat amb una tapa.

Els establiments del municipi participants en la campanya del Vermut 2024 són: Altamar, Divins, Bar La Plaça, Campanar Petit, El xiringuito de Can Blau, Can Colonia, Can Tinolis, El Cau, El Gust, Eat Alia, El Castellet, El Pirata, El Nàutic, El Nou Baretu, Hotel Vostra Llar, Hotel Trias, La Barberia, l’Olivera, La Menta Taverna, Vermuteria Bon Vent, l’Encís, Els Arbres, La Nova Tramuntana, La Parrilla, El Groc, Nonna Paquita, Mala Uva, Lincoln, Lianas, Tel·lúric, Rumba i Vintage Brunch.

16 concerts de música en viu i el comerç obert els diumenges

La proposta de la campanya del Vermut a Palamós, vol incentivar la passejada i el gaudi del carrer en un període meteorològic propici per a fer-ho.

Per això, a banda de l’ambient comercial i de les terrasses, aquesta activitat es complementarà, els caps de setmana, amb la realització de petits concerts de música en viu, mitjançant la qual s’amenitzarà places i carrers comercials de la vila, amb duets i trios que posaran el toc musical a l’activitat.

En total es preveu la realització de 16 concerts de música en viu que tindran lloc a migdia (de 12 a 13:30 h), en diversos punts del municipi.

Aquesta programació d’actuacions musicals s’iniciarà dissabte vinent 6 d’abril amb el concert de la formació De Rumber’s, que tindrà lloc a la plaça Murada. Precisament aquest conjunt també tornarà a programar actuació, en aquest mateix espai, el dia 20 d’abril.

El calendari seguirà el diumenge 7 d’abril amb la música dels The Socks, a la plaça dels Arbres. El 13 d’abril serà el torn per a Sabrina Banfi, a la plaça Murada, que els dies 12 i 26 de maig hi tornarà a programar actuació.

Aquest indret també serà el lloc escollit per a dur a terme els dos concerts dels Demon’s Sweet, previstos per al 14 i el 28 d’abril.

Un altre dels indrets a l’aire lliure on es programaran concerts serà la zona de La Planassa (El Mur), on el 21 d’abril tindrà lloc l’actuació d’Emma Sayer.

El programa d’actuacions musicals previstes dins la campanya del Vermut seguiran el dia 27 d’abril, a la plaça Murada, amb la participació del conjunt Swimming in a pan, que hi tornarà a actuar l’11 de maig.

Els dies 4 i 25 de maig, la música en viu anirà a càrrec de Litus, que programarà aquestes dues actuacions a la plaça Murada. El 5 de maig la Trup Duet actuarà al carrer Major, el 12 de maig La Paula actuarà a la plaça de Catalunya, i el 19 de maig serà la Buena Onda que tocarà a La Planassa (El Mur).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*