sant jordi palamós

Palamós donarà aquest dijous, 18 d’abril, el tret de sortida a les activitats centrals de la programació de Sant Jordi, amb el lliurament de premis del XXII Concurs de dibuix de punts de llibre de Sant Jordi en el qual hi participen més de mil alumnes de les escoles de primària del municipi. Prèviament, a les 17.30 h, es farà una sessió de l’Hora del Conte al Teatre La Gorga.

La programació prèvia es va iniciar a principis d’abril amb diferents presentacions de llibres, una sessió de tertúlia literària a la biblioteca i activitats culturals com la representació de teatre professional ‘La Trena’ o el concert ‘100 anys de cançons de rem i vela’ a La Gorga.

Dilluns 22 d’abril se celebrarà la Revetlla de Sant Jordi amb l’activitat ‘Amb veu pròpia. Pel gust de dir’, on Gespa Teatre oferirà un recital poètic amb acompanyament musical del grup Trièdric en commemoració del centenari de la mort de l’escriptor Joan Salvat-Papasseit. L’activitat és lliure i gratuïta i tindrà lloc a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou, a les 19 h.

La Diada de Sant Jordi a Palamós tindrà com a acte central la tradicional fira de llibres i roses, al carrer Major i a la plaça dels Arbres. Organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós, la fira de Sant Jordi es portarà a terme de 10 a 20 h en aquests carrers on hi haurà exposades més d’una trentena de parades de professionals i entitats locals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*