XIX Fira de les Herbes de Peratallada
Tot a punt per celebrar la XIX Fira de les Herbes de Peratallada. Amb la voluntat d’apropar el món de les plantes al gran públic, l’Ajuntament de Forallac ha organitzat una intensa proposta de tallers, sortides i conferències pel dia 28 d’abril.
Entre les activitats d’enguany hi trobareu un taller de mandales a partir d’elements naturals, una sortida de descoberta de plantes medicinals, una conferència sobre plantes i tractaments naturals per a animals, un taller d’olis medicinals i aromàtics, un d’estampació i una de saquets de lavanda.
Els més petits, a més, disposaran d’un espai de joc creatiu, a la plaça del Castell, que tindrà com a fil conductor les herbes, les flors i la natura.
Un dels noms destacats de la fira serà el de la reconeguda Iolanda Bustos, la “xef de les flors”, que oferirà una xerrada, a les 17 h a la plaça del Castell, sobre plantes silvestres comestibles i els usos de les flors per a la cuina i la vida.
Durant tot el dia trobareu pel nucli antic parades de venda de productes relacionats amb el món de les herbes i una exposició de plantes comestibles i ingredients salvatges. D’altra banda, s’ha programat una gimcana botànica per tal que grans i petits puguis descobrir diferents plantes pels racons de Peratallada. Els participants rebran un petit quadern guia que hauran de completar i al moment d’entregar-lo rebran un petit obsequi.

Consulteu el detall de la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*