Cursa de Muntanya de les Gavarres(La Llebre)
Foto: Pere Mercader / portaldelesgavarres.cat

El proper diumenge 28 d’abril torna la Cursa de Muntanya de les Gavarres i la Marxa Popular de Sant Martí Vell. Els caminaires i els corredors podrán gaudir de varis recorreguts aptes per a tothom.

El recorregut de la Cursa, tindrà uns 20 Km i sortirà de Sant Martí Vell resseguint els camps de conreu de la plana, per tot seguit enfilar-se fins al Santuari dels Àngels. A partir d’aquest punt s’aniran encadenant corriols i pujades i baixades fins la zona de Vilers per tornar cap a Sant Martí.

Inscripcions anticipades cursa

Pel que fa a la marxa, els participants podran visitar els castells de Juià, Sant Joan Salern i Mavarrera. Combinant pistes, camins i corriols al peu de les Gavarres a tocar de la llera del Ter. La ruta més llarga tindrá uns 12km i n’hi haurà una altra que estalviarà uns 3km.

Inscripcions anticipades marxa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*