“Quan el sol es pon”

“Quan el sol es pon” és la iniciativa que organitza l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, mitjançant la qual es proposa concerts i música en directe a diferents espais del municipi i durant la temporada d’estiu, per gaudir dels vespres en família i a l’aire lliure.

Enguany se celebraran cinc concerts, tots ells gratuïts i oberts a tothom, repartits entre els mesos de juliol i agost. Com a novetat cal destacar que dues d’aquestes actuacions seran dedicades al públic més menut, amb la participació de grups amb un repertori musical especialment adreçat als infants i amb protagonisme pels sons de rumba i la cançó popular.

La programació d’actuacions dels concerts “Quan el sol es pon” d’enguany, s’iniciarà aquest dimarts, 27 de juliol amb l’actuació de la formació Dantuvi amb la Canalla.

Podeu consultar la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*