Hem arribat ja al final del mes d’agost, però l’estiu encara té una mica de recorregut i tindrem més dies càlids, tot i que la setmana vinent es notarà una davallada de les temperatures.

De moment aquest cap de setmana tindrem un cel bàsicament serè, però amb l’amenaça de núvols més densos sobretot el diumenge i més cap a l’interior.

Les pluges creixeran amb força a les tardes, però es quedaran localitzades més cap a l’oest, a l’interior, sense acabar d’arribar a la costa.

Dissabte doncs tindrem Sol, però poden aparèixer ja alguns núvols que només enteranyinaran el cel. Les temperatures estaran entre els 18 i els 31 graus.

I el diumenge serà un dia molt similar, però tindrem més núvols, sobre tot cap a l’interior i a darrera hora és possible que tinguem alguna pluja. Les temperatures baixaran notablement, sobretot les màximes, que seran de 27 graus, les mínimes seran de 18 graus.

La mar estarà força tranquil·la i només tindrem onades de fins a 125 cm a la platja en alguns moments, mar endins les onades sí que seran més potents. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 25 graus.

El vent bufarà del nordest el dissabte i del sud el diumenge, amb cops de fins a 15 km/h.

Durant la setmana vinent tindrem un temps tranquil, amb domini del Sol, excepte el dilluns, quan podem tenir algunes precipitacions. Les temperatures seran més baixes que dies enrere, el dilluns podem tenir màximes de 25 graus, però després s’aniran recuperant fins als 28 graus, les mínimes baixaran també, fins als 13 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*