dos bitxos llagostera

Realment Llagostera ens agrada. Si fa uns dies vam estar menjant a Cal Negre i a Ca la Maria, avui us proposem Dos Bitxos, un nou restaurant acabat d’inaugurar que basa la seva carta en productes de proximitat cuinats amb forn de brasa. A dos bitxos hi trobareu carns de vedella, porc, xai i pollastre de pagès, peixos frescos del Mediterrani, embotits artesans, amanides de l’hort, alternatives veganes, llegums, verdures ecològiques cultivades a Llagostera i un “pa com Déu mana”, tal i com explica en Roger que us rebrà amb unes llesques per untar amb allioli de recepta eivissenca, on no cal patir pels efectes de l’all.

dos bitxos llagostera

La carta és senzilla sense sofisticacions però àmplia i variada on segur que hi trobareu plats per compartir i sobretot per atipar-vos. L’especialitat de la casa són les carns, els peixos i les verdures a la brasa que es poden acompanyar amb uns magnífics vins de l’Empordà a uns preus molt correctes.

dos bitxos llagostera

De la carta de postres ens ha cridat l’atenció el Pa amb oli, sal i xocolata i els xuixos a la brasa amb Cointreau.

El restaurant disposa de dos menjadors, un d’ells en un soterrani molt acollidor amb una terrassa molt interessant on les famílies amb nens poden deixar-los jugar sense perill.

Dades de contacte
Carrer Panedes, 31, Llagostera
Telèfon: 609 622 238
Web

8 COMENTARIS

  1. Li falten alguns plats de la carta, ja que acaba d’obrir, segons l’amo. El local net i arreglat. Qualitat preu bona. Bona esplenada (de terra) per aparcar just davant.

  2. La verdura no era a la brasa sinó bullida i avinagrada. La ceba de l’hamburguesa vegetal era cremada. El cambrer sense gaire gràcia ni miraments. Les truites bones i ben fetes. No repetirem

  3. La carn cremada, cargols bons, servei fluix, carta postres no ho tenien tot, encara no sé si és bar/restaurant /bar musical?? Massa fressa per esser restaurant, varem denanar digestiu amb gel i eren les 11h, i no ens varen servir, l’escusa que a l’endemà cumençaven molt aviat..respectable però No tornarem…

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*