Ca la maria Llagostera
Foto: Joan Varela

Llagostera és terra de pas, ideal per aturar-s’hi a menjar, on hi trobem un gran nombre de restaurants d’estils de cuina ben variats per a tots els gustos i per a totes les butxaques. Un d’ells és el Restaurant Ca la Maria, situat en una masia del segle XVII a tocar de la Via Verda que enllaça Girona amb la Costa Brava, al punt quilomètric 9 de la carretera c-65 entre Llagostera i Santa Cristina d’Aro.

Amb ingredients de proximitat, de temporada, ecològics, de comerç just i pesca sostenible, Ca la Maria ofereix una carta on destaca el menú degustació que s’actualitza periòdicament, amb plats que combinen tradició amb modernitat, que permet descobrir nous sabors i noves textures que estimulen agradablement els nostres sentits.

Les croquetes de musclos de roca, la paella de blat tendre amb gamba de Palamós, el carpaccio de senglar de Girona amb recuit, tòfona i pinyons o l’hamburguesa de peix blau amb cabell d’Àngel de ceba i tàrtar d’algues, són algunes de les propostes que formen part de la carta de Ca la Maria juntament amb els peus de porc ecològics sense os amb espardenyes i escamarlans que no us deixaran indiferents.

Des de l’any 2012, Ca la Maria manté el segell Km 0 Slow Food Empordà amb el qual el cuiner Martí Rosas i la seva dona Maria Hernández, han convertit la seva passió gastronòmica en el seu modus vivendi.

Les verdures i hortalisses són recollides de l’hort del restaurant o comprades al mercat directament a productors, el seu vehicle funciona 100% amb energia elèctrica i només d’arribar al restaurant unes plaques fotovoltaiques i un punt de recarrega de vehicles elèctrics donen testimoni que ens trobem en un lloc, on el medi ambient i la cura de l’entorn formen part de la manera d’entendre i viure la vida. El restaurant disposa de tres menjadors interiors i d’una terrassa adaptada a qualsevol època de l’any amb possibilitat d’acollir celebracions familiars, àpats d’empresa i aniversaris. És quasi imprescindible trucar per reservar taula. Nosaltres hi tornarem.

Dades de contacte
Ctra. Llagostera – Sta. Cristina Km 9
Telèfon: 972 831 334
Web

4 COMENTARIS

  1. Estupendu restaurant de cuina creativa amb productes de proximitat. La terrassa coberta molt acollidora. El servei molt familiar un cambrer/a més no hi faria cap nosa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*