tastaolletes la bisbal

Aquest cap de setmana i fins al 29 d’octubre, la Bisbal celebra la setena edició del Tastaolletes. Es tracta d’una ruta gastronòmica que inclou activitats al voltant de la ceràmica i la gastronomia per a tot tipus de públic amb degustacions, conferències, activitats per a infants i música, entre d’altres.

Els establiments que hi participen ofereixen tastets i menús degustació, on s’inclou el vi amb DO Empordà. Tots ells, serveixen les tapes en plats de ceràmica, realitzats per algun dels productors adherits a la marca ‘Ceràmica de la Bisbal’. Les pastisseries també s’han sumat a la iniciativai durant tota la campanya tindran un tastet dolç.

Enguany hi participen un total de 14 establiments: L’Absenta, Els Indians, El Teatret, Divinum La Bisbal, Frankfurt Castell, Cafeteria L’Escut, El Toc i Cafeteria Bisbal Park i les pastisseries Can Font, Can Massot, Sans i Galetes Graupera.

El Tastaolletes és una iniciativa de l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la participació especial de l’Associació d’Empresaris Artesans Ceramistes de la Bisbal i Comarca, l’Espai del Vi Botiga i Atelier Esdeveniments.

Per a més informació podeu accedir a www.labisbal.cat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*