Flors Castell d'Aro
Flors Castell d'Aro

Del 13 al 15 de maig Castell d’Aro celebra la Festa de Sant Isidre Llaurador amb l’exposició del 63è Concurs de flors, fruits del camp i plantes ornamentals. Castell-Platja d’Aro, proposa un conjunt d’activitats culturals i de participació per redescobrir els atractius històrics, patrimonials i naturals de la vila. A més a més de l’exposició del 63è Concurs de flors, fruits del camp i plantes ornamentals, que omplirà les sales i l’entorn exterior del Castell de Benedormiens, hi haurà altres propostes per a totes les edats: tallers, animació infantil, audició de sardanes, concert amb la Coral de la Vall d’Aro o curs de munyir vaques (de cartró).

La inauguració de mostra i lliurament de premis del 63è Concurs de flors, fruits del camp i plantes ornamentals és dissabte 13 de maig (19 h) al Castell de Benedormiens.

Les composicions s’exposen diumenge 14 de maig (11-13 h i 17-21 h) i l’endemà dilluns 15 de maig (11-13 h i 17-19 h).

Dissabte hi ha programat un taller d’art floral a càrrec de Paukebana al castell (17 h), animació infantil amb Jordi Tonietti a la Plaça de la Constitució (17.30 h) i concert amb la Coral de la Vall d’Aro a l’església (20 h).

Diumenge 14 de maig, circulació del Trenet de la Vall d’Aro al Parc de l’Estació (11-13 h), celebració de la paraula a l’Església de Santa Maria (12 h), sardanes i vermut amb la Cobla Ciutat de Girona a la Plaça de l’Església (12.45 h), taller d’art floral al castell amb Xesca Bertran (17 h) i concurs popular de munyir vaques -de cartró- a la Plaça de la Constitució (17 h).

Totes les activitats són gratuïtes, però per participar en els tallers florals cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (T 972 817 179).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*