Peratallada
L’Oficina de Turisme de Forallac i els restaurants La Roca, La Cort, Bonay, Can Nau i la Riera, de Peratallada i La Masia, de Sant Climent de Peralta, tots ells adherits a la marca Peratallada PLUS, han obtingut, un any més, el diploma del Sistema Integral de Calidad Turística en Destino (SICTED). També l’ha obtingut, per primer cop, l’hotel El Cau del Papibou, de Peratallada.
Aquest distintiu, promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias, acredita que les destinacions o empreses que l’obtenen ofereixen un nivell de qualitat i millora continuada; treballen per incrementar constantment l’índex de satisfacció i de fidelitat dels seus clients i s’impliquen, activament en el desenvolupament turístic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*