Cassà de la Selva escalfa motors per celebrar les Barraques, del 9 a l’ 11 de juny, en el marc de la seva Festa Major, on Lágrimas de Sangre, Doctor Prats i la reaparició de Burman Flash seran les estrelles de la nit. El cap de cartell del divendres 9 de juny serà Lágrimas de Sangre, una banda de rap combatiu que combina el hip-hop, el rock i el reggae. El dissabte 10 de juny hi actuarà Doctor Prats, un grup de fusió que, tot i ser conegut abans de la seva participació a La Marató de TV3 el 2016, va ser llavors quan va arribar al gran públic amb la versió de ‘Les nits no moren mai’.

Una de les novetats més esperades de les Barraques d’enguany és la reaparició del grup cassanenc Burman Flash que, amb motiu de la celebració dels seus 20 anys, faran un concert especial a les Barraques de Cassà, després d’haver actuat el 19 de maig a la Sala La Mirona per commemorar aquest aniversari.

Més enllà d’aquests grups destacats, el divendres 9 de juny també hi haurà l’actuació de l’Orquestra Maribel i DJ Degree. El dissabte 10 de juny, a banda de Doctor Prats i Burman Flash, també actuarà Animal DJ’S. Finalment, el diumenge 11 de juny, la nit de l’elecció de l’Hereu i la Pubilla, tindrà lloc un espectacle de clown, el sopar de Barraques, una actuació especial de la Jove Orquestra de Cassà, que enguany celebra el seu 20è aniversari, i finalment Pastorets Rock tancarà la festa.

La programació completa de la Festa Major 2017 es farà pública properament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*