L’Ajuntament de Girona va rebre ahir a la tarda els jugadors, l’equip tècnic i la directiva del club

La ciutat de Girona va celebrar ahir la classificació del primer equip del Girona FC a la Champions League. Una fita que l’equip ha assolit en quedar tercers en la classificació de la Lliga de Primera Divisió aquesta temporada 2023-2024. D’aquesta manera, el Girona FC jugarà la pròxima temporada per primera vegada a la màxima competició europea.

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Gemma Geis i Carreras; el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Quim Ayats i Bartrina, i el regidor d’Esports i de Joventut, Àdam Bertran Martínez, han rebut aquesta tarda els jugadors, l’equip tècnic i la directiva del club a les dependències municipals.

Després de la recepció, que es va fer al despatx d’Alcaldia, els jugadors i el cos tècnic acompanyats per l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar; el president del Girona FC, Delfí Geli, i l’entrenador del primer equip del Girona FC, Míchel Sánchez, van sortir al balcó del consistori per adreçar-se als aficionats i aficionades que havien anat a la plaça del Vi per celebrar la classificació europea.

“Vull donar l’enhorabona a l’equip i al club per la grandíssima temporada que han fet i també a l’afició per ser-hi sempre. Han representat Girona arreu de l’Estat d’una manera exemplar i els gironins i gironines no en podem estar més que orgullosos. Per a alguns Girona només és una província, per a d’altres un lloc d’estiueig però l’any que ve l’himne de la Champions sonarà a Montilivi i tornarem a demostrar que som molt més que això. Som ciutat de Champions, som territori Champions!”, va destacar l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*