Per onzè any consecutiu s’organitza el concurs internacional de projectes fotogràfics “Educant la Mirada” que enguany repartirà 5.250 euros en premis.

El certamen forma part de les activitats organitzades al voltant de les Jornades Fotogràfiques que porten el mateix nom i que organitza anualment la Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró amb el suport de l’Associació Fotogràfica Educant la Mirada. El seu objectiu és impulsar i premiar econòmicament projectes fotogràfics capaços de sorprendre, emocionar i traslladar una visió pròpia.

La temàtica del certamen és lliure i la participació és gratuïta i oberta a fotògrafs de diferents nivells de tot el món. Prova d’això n’és que en edicions anteriors s’hi han presentat autors de més de quaranta països diferents.

La data límit per presentar els projectes al web de Fotoplatjadaro és el 9 de juny a les 24:00h

Per a més informació adreceu-vos a Associació Fotogràfica Educant la Mirada

620 244300 / 610 812586

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*