Aquest dissabte 4 de maig, comença una nova edició del reconegut Menú de la Gamba de Palamós, que fins al 8 de juny s’oferirà a un total d’11 restaurants, certificats i identificats tots ells amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós.

Els establiments de restauració participants, estan ubicats majoritàriament a Palamós, però també a Tamariu, Llafranc i Llofriu. Es tracta concretament dels restaurants palamosins: Altamar, l’Arcada, Bell Port, Can Blau, Can Quel, El Nàutic de Palamós, Sant Grillat, hotel i restaurant Trias; així com el Casamar (Llafranc), Es Portió de l’Hostalillo (Tamariu), i La Sala de l’Isaac (Llofriu).

La Gamba de Palamós és la protagonista d’aquests menús, que cada restaurant ha elaborat segons la seva tipologia de cuina i que inclouen – com a mínim – l’entrant, un primer plat, el plat principal i les postres. La majoria d’aquests menús (que van dels 45 als 85 euros) presenten la gamba fresca de Palamós, en la seva mida mitjana i la serveixen a la planxa o a la brasa, però també és inclosa en arrossos, fideus arrossejats, o bé en consomé, carpaccios o croquetes, entre altres propostes innovadores.

Dins els actes de promoció d’aquest producte, la Marca de Garantia Gamba de Palamós, organitza entre altres la Fira de la Gamba de Palamós, que té com a objectiu incentivar el coneixement d’aquest producte estrella del municipi, les diverses formes de cuinar o consumir-la i sobretot per fomentar la seva qualitat. Precisament aquest menú conclourà coincidint amb el cap de setmana en el qual es durà a terme la novena edició de la Fira de la Gamba de Palamós, que tindrà lloc concretament el dissabte 8 de juny, a l’espai de la llotja de Palamós.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*