Restaurant Mundet

Estem a punt de donar la benvinguda a la primavera, i quina millor manera d’inaugurar-la que aprofitant que els dies seran més llargs. Amb el bon temps, a qui no li agrada torrar-se en el sol d’alguna terrassa? En Piulet ho sap de sobres, i per això avui ens porta una proposta gastronòmica ubicada a primera línia de mar, en el municipi de Sant Antoni de Calonge.

El restaurant Mundet ofereix al client una experiència mediterrània gràcies als plats clàssics de la costa amb productes de la llotja i el mercat. No hi ha res més mediterrani que disposar d’una terrassa amb amplis finestrals per gaudir de les increïbles vistes de la Costa Brava. Disposen d’una carta de còctels que encara fa més agradable el servei al client.

Per si teniu pensat venir amb nens, tenen un menú kids que s’adapta a la perfecció als gustos dels menuts. El restaurant compte amb menú del dia entre setmana i menú de nits i de cap de setmana.  A més, d’una variada carta amb secció per picar, productes classificats de terra i de mar i  postres, que mai poden faltar.

El podreu trobar a la direcció passeig de José Mundet 70, Sant Antoni de Calonge.

La reserva de taula a la seva pàgina web o bé al telèfon 972 968 043.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*