72 Rally Motul Costa Brava a Girona

T’agradaria viure la prova dels ral·lis amb la pura adrenalina en viu? Estem a punt de presenciar el ral·li més antic de l’estat i un dels més prestigiosos d’Europa: el 72 Rally Motul Costa Brava.

Del 14 al 16 de març, Girona i Fornells de la Selva, acolliran la 72 edició que oferirà tot un espectacle i ambient al públic, amb els millors pilots i els vehicles més llegendaris. Al mateix temps, també s’obre la temporada del Campionat d’Europa FIA i dels Campionats d’Espanya de Ral·lis Històrics, i els vehicles Legend d’exhibició.

Aquest any s’eleven les xifres fent rècord en el nombre de participants: 247 equips de 20 nacionalitats diferents, que es reuniran en una mateixa competició.

El programa engegarà dijous 14 a la tarda amb un homenatge automobilístic al Pont Pedret de Girona, on hi haurà el podi, mentre que els diferents recorreguts tindran lloc divendres i dissabte amb un total de 160 quilòmetres dividits en 12 trams. La prova es disputa en varis trams de la Gavarres passant pels municipis de Girona, Fornells de la Selva, Sant Martí Vell, Madremanya, Corçà, la Bisbal de l’Empordà, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Cassà de la Selva, Llagostera i Santa Pellaia.

Per a més informació a https://www.rallyclassics.club/ca/72-rally-motul-costa-brava-2024/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*