Brava Arts Weekend

La fàbrica de creació artística Brava Performing Arts de la Bisbal d’Empordà, proposa un nou format cultural amb la primera edició de Brava Arts Weekend (BAW!).

Es tracta d’un esdeveniment artístic, que els propers 30 i 31 de març, reunirà més d’una vintena d’artistes i creadors de disciplines diverses amb un denominador comú: la passió compartida per explorar nous formats artístics.

Els organitzadors han definit la proposta com “una fusió única: BAW! barreja l’essència d’un festival, l’espontaneïtat d’un happening, l’alegria d’una festa i la diversitat d’un mercat d’art”. L’objectiu de l’esdeveniment cultural és donar visibilitat a les creacions artístiques que es couen a la fàbrica de creació de la Costa Brava: des de talents emergents fins a artistes ben consolidats. Tot plegat, desestacionalitzant la programació cultural centrada en els festivals d’estiu.

Durant tot aquest cap de setmana, en el mateix recinte, ubicat al Carrer Puig d’en Vidal, 13, hi haurà servei de barra i foodtrucks a càrrec de restaurants locals.

Les entrades es poden comaprar aquí.

Aquesta Setmana Santa tens una cita amb les arts a la Bisbal d’Empordà!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*