El Fòrum del formatge artesà i català a Girona

Aquest cap de setmana donem la benvinguda al mes de març amb el Fòrum del Formatge artesà i català que tindrà lloc a la ciutat de Girona, concretament al passeig de la Devesa. Us preguntareu què és això del Fòrum del Formatge, doncs bé, és un esdeveniment gastronòmic, firal, festiu i professional que neix de la mà de l’Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà, i que pretén ser un punt de trobada del sector formatger i els amants del producte.

Tant dissabte com diumenge, de 10 fins a les 20 h, hi haurà tota una programació d’activitats dirigides i presentades per Pep Nogué; xef i divulgador gastronòmic, a més de comptar amb persones del món de la gastronomia i especialistes del sector com Marc Ribas, Gessamí Caramés, entre altres. Es podran presenciar demostracions; tallers, concursos, espectacles, ponències, xerrades, tastos guiats… Tot enfocat a un mateix producte.

Serà des de l’espai l’amant, on es podrà veure, tastar i comprar gràcies a l’exposició d’un total de 42 formatgeries artesanes amb més de 200 formatges diferents. També hi haurà la venda de cerveses artesanes i vins del DO Empordà. A més, també es faran concursos on s’escolliran als millors formatges de cada categoria. No us ho podeu perdre amants d’aquest producte!

Totes les entrades es poden comprar anticipades a www.forumdelformatge.cat fins al dia 1 a les 23:59, després es podran comprar directament al Fòrum.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*