trailwalker

Un any més la Via Verda que uneix Olot amb Sant Feliu de Guíxols, passant per diversos municipis de les Gavarres, s’omplirà de solidaritat durant la 13ena edició de la TrailWalker. Es tracta d’una marxa esportiva per equips, que es pot fer corrents o caminant, i que té com a objectiu lluitar contra la desigualtat que provoca la crisi climàtica, així com millorar l’accés a aigua potable i les condicions per poder tenir una vida digna. 

La TrailWalker tindrà lloc els dies 6 i 7 d’abril. Els participants poden escollir diferents recorreguts: 100 km des d’Olot fins a St. Feliu de Guíxols, 55 km; des d’Olot fins a Girona i la de 10 km, des de Sta. Cristina d’Aro fins a St. Feliu de Guíxols.

Les dues distàncies més llargues s’han de fer en un màxim de 32 hores i s’organitzen en equips de 4 participants i 2 persones de suport. I amb la distància de 10 km, hi haurà 4 hores per fer-la en equips entre 2 i 10 persones. En aquesta última hi poden participar menors. 

Encara ets a temps a inscriure el teu equip.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*