12a edició del festival ÍTACA

Un esdeveniment que dona veu a reivindicar la cultura com un dret bàsic i que aposta per la varietat estilística d’artistes de les comarques gironines i d’arreu de l’estat.

Del 30 de març al 7 de juliol, tindran lloc un total de 17 actuacions a sis municipis de l’Empordà, dues d’elles en territori de les Gavarres: Corçà i Calella de Palafrugell. La programació d’aquesta nova edició, presenta el cartell més femení del festival amb artistes com Marlena, Maria Jaume, Clara Peya, Mushka, Sílvia Pérez Cruz, entre altres. A més, hi haurà una novetat aquest any a càrrec d’artistes plàstics del Baix Ter.

No us podeu perdre ÍTACA, el festival que simbolitza la cultura i acció a l’Empordà!

Les entrades es poden comprar aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*