(Re)descobreix

Aquesta primavera torna una nova programació de les visites guiades culturals i gratuïtes de “(Re)descobreix el Gironès”, una iniciativa de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès per promoure la descoberta del patrimoni cultural de la comarca. El programa consta de 10 visites guiades gratuïtes de diferents municipis de la comarca del Gironès amb la finalitat d’explorar el patrimoni que cadascun d’ells han sabut mantenir. Els pobles que es visitaran, 5 d’ells a les Gavarres, s’han convertit en destins d’interès i imprescindibles de conèixer: Llagostera, Cervià de Ter, Sant julià de Ramis, Sarrià de Ter, Bordils, Madremanya, Sant Martí Vell, Flaçà, Llambilles i Cassà de la Selva.

Totes les visites es faran en català els dissabtes a les 11:00 i la durada serà d’1 hora i 30 minuts, aproximadament. Aniran a càrrec de guies oficials de l’Associació de Guies de Girona, amb qui prèviament i gràcies a la col·laboració dels Ajuntaments s’han coordinat diverses formacions al territori, excepte la visita al Jaciment Arqueològic del Pla de l’Horta a Sarrià de Ter, que anirà a càrrec de la directora de l’excavació. Les visites començaran el 17 de febrer a Llagostera i finalitzaran el 4 de maig a Cassà de la Selva.

Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al 972 011 669 o bé a turisme@girones.cat.

Quina oportunitat més increïble de conèixer el que segurament desconeixes tant del teu municipi com d’altres! 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*