Salles Hotel & Spa Mas Tapiolas solius

Sembla que en Piulet no és l’únic que espera amb ganes el cap de setmana… Què us semblaria poder passar una nit en un hotel de 4 estrelles?

Ens dirigim a la Vall de Solius, territori de Santa Cristina d’Aro, entre les Gavarres i el massís de l’Ardenya. A punt quilòmetric 7 de la carretera C65, hi trobarem una antiga masia catalana amb les comoditats d’un hotel: Salles Hotel & Spa Mas Tapiolas. Un espai on la natura amb el disseny es fonen, i on asseguraràs el descans i la tranquil·litat que necessites.

Les seves habitacions àmplies i lluminoses ofereixen unes increïbles vistes de l’entorn. Tenen servei de Pitch & Putt, pista de pàdel i zona de Spa & Wellness amb diferents tractaments per cuidar al màxim de la teva estança. Pel que fa a la gastronomia, la seva cuina tradicional amb l’experimentat xef Josep Ayats, ofereix una àmplia carta de plats, a més de l’especialització de vins.

Has de saber que fins al 22 de febrer si reserves a les seves Suites Natura, et regalen un massatge gratis! Deixa de donar-li més voltes, i reserva la teva estada!

No dubteu a escriure o trucar:

972837017/ hotelmt@salleshotels.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*