Fusió 24 llambilles curs cuina

Fusió 24 és un curs de cuina a càrrec de dos especialistes en l’àmbit, que consta de 4 sessions de 2 h de durada cadascuna, amb l’objectiu d’aprendre a cuinar i experimentar diferents tradicions de 4 regions molt diferents; des de receptes catalanes fins a cuina de fusió amb influència d’altres cultures. Les sessions tindran lloc a l’Aula Gastronòmica de Llambilles, els dies 27 de febrer, 5, 12 i 29 de març, de 19 a 21 h. El cost del curs sencer és de 60 euros, amb 10 euros de descompte als residents del municipi de Llambilles.

Serà a través de les degustacions de 3 receptes elaborades a cada sessió, és a dir, d’un entrant, un plat principal i un postre, a més del maridatge de vins escollits especialment, que se seguirà un curs molt dinàmic i participatiu. Aquest va dirigit a tothom que tingui ganes d’aprendre noves receptes i mètodes de treballar a la cuina.

Les sessions:

Dimarts 27 de febrer, TAILANDIA. Es realitzarà un menú de tardor “El Green curry i variants”

Dimarts 5 de març, PERÚ. Amb l’elaboració d’un menú d’estiu “Ceviche i Aguachile”

-Dimarts 12 de març, ITÀLIA. És farà un menú de primavera “Putanesca i variants”

-Dimarts 19 de març, EMPORDÀ. Amb un menú d’hivern “Els escabetxos”

Les places són limitades.

Pots inscriure’t enviant un email a penyagastronomicallambilles@gmail.com amb el teu nom complet i el número de telèfon o trucant al 972 469 301.

Et perdràs aquesta oportunitat única d’apropar-te a nous sabors?

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*