Carnaval llagostera

Els municipis de les Gavarres es preparen per celebrar el Carnaval. Aquí teniu una relació de la programació.

Calonge-Sant Antoni. Del 2 al 20 de febrer se celebra el Carnaval a Calonge i Sant Antoni amb un munt d’activitats. La Gran rua de carrosses i comparses es farà diumenge 18 de febrer a les 16 h, des del pàrquing del Mas Barceló fins a la plaça de la Concòrdia.

Platja d’Aro. La gran rua de carnaval de Platja d’Aro serà a les 16 hores. El recorregut que es seguirà serà: sortida de la plaça de la Sardana, Av. Cavall Bernat i Av. S’Agaró fins al giratori de Josep Trueta.

Celrà. La festa del carnestoltes se celebra dissabte 17 de febrer. L’Inici de la rua serà a les 16.30 h, al carrer Països Catalans. Hi haurà ball de les colles i sopar al Pavelló de les Piscines, i es finalitzarà amb el Dj Mondelo.

Girona. A la ciutat de Girona hi hauran celebracions paral·leles del carnestoltes segons els barris.

Des del barri de la Devesa-Güell, dissabte 10, la rua sortirà a les 16 h des de la plaça de la Sardana acompanyada per la percussió de la Banda del Rec, i la festa final es celebrarà a la plaça Miquel de Palol, on hi haurà un espectacle infantil a càrrec de Pauerkids.

Pels veïns de Sant Narcís, també dissabte 10 a les 16 h, la rua sortirà de la plaça Assumpció i recorrerà els carrers del barri amb un circuit circular que tornarà a la plaça, on hi haurà xocolatada per la mainada participant i un concert d’animació infantil amb el grup Els Trambòtics.

Pel veïns de Montilivi, hi arriba la festa de Carnestoltes dissabte 17 a les 10 h, amb una rua pels carrers del barri amenitzada pel grup Caixa de Trons, i un gran ball i concurs de disfresses individuals i de comparses a la plaça d’Enric Claudi Girbal. A més, hi haurà xocolata desfeta per a tots els participants.

Els veïns del Barri Vell, Mercadal, Pedreres i Vista Alegre, gaudiràn del recorregut de la rua de carnestoltes dissabte 17 a les 16 h des de la plaça del Vi fins a la plaça de Santa Susanna del Mercadal, on hi haurà un espectacle d’animació infantil a càrrec del grup “La dona del sac” i xocolatada popular. També es faran jocs de taula al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal.

La Bisbal. La gran Rua de Carnaval tindrà lloc dissabte 17 a les 16 h. La sortirà es farà des del Terracotta Museu, encarrilarà el carrer 6 d’octubre de 1869, l’avinguda les Voltes i fins a arribar al carrer de l’Aigüeta, on tindrà lloc l’entrega de premis. La jornada del 17 de febrer culminarà al Pavelló Firal amb una nova edició de la Festa de Carnaval de la Bisbal amb un cartell format pels grups Pelukass, The Tyets i els punxadiscos Ona Giner i Calvins.

Llagostera. Diumenge 18 de febrer se celebrarà la rua de Carnaval.

Mont-ras. Diumenge 18 a les 11 h, al Pavelló poliesportiu, la festa del Carnestoltes se celebrarà amb Soy la Fiesta, que aportarà show, música, pinta cares, inflables i vermut infantil.

Palamós. En el municipi de Palamós, hi ha tota una programació dedicada a la festa tradicional del Carnestoltes des del 3 al 14 de febrer. Serà el dissabte 10 de febrer a les 15:30 h quan se celebrarà la grandiosa rua de Carnaval, que anirà des de l’avinguda Llibertat fins al Museu de la Pesca. Finalitzarà la festa a la planassa, amb el lliurament dels premis i diferents actuacions a la nit.

Quart. El dissabte 24 de febrer arriba el Quartnestoltes. A les 18.00 h tindrà inici la rua des del pàrquing del camp de futbol. Un cop finalitzada la passejada de carrosses i comparses, hi haurà sopar, entrega de premis i ball al local Social.

Santa Cristina d’Aro. A les 16.30 h, la 42ª rua del carnaval de l’Amistat, des de la plaça de Catalunya, passant pel c/Teulera, fins a la zona esportiva municipal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*