La Garoinada

La Garoinada és una de les primeres campanyes gastronòmiques de les comarques gironines i una de les més conegudes que va néixer fa més de 30 anys

Aquest any se celebra del 19 de gener al 24 de març, durant les minves de gener, que és quan el mar està tranquil i el producte estrella que s’ofereix està en el seu millor moment. En aquesta campanya hi prenen part diferents restaurants de Palafrugell que ofereixen un menú que inclou un entrant de garoines, un plat principal de “Catxoflino” o bé un plat alternatiu i unes postres de crema. Tot acompanyat d’aigua, vi del Celler Espelt de l’Empordà i cafès. Els restaurants que hi participen són L’Arc, Centre Fraternal i Xadó (de Palafrugell),  El Far, La Llagosta, Llafranc i Terrassa Terramar (de Llafranc), El Balcó de Calella, El Càntir-H. Alga, Gelpifish, La Bella Tere i Les Voltes de Calella by Es Portal (de Calella) i Es Portió-H. Hostalillo (de Tamariu). I també els hotels de Can Liret (de Palafrugell), Alga i Sant Roc (de Calella), El Far i Llafranc.
No us oblideu de reservar taula!

Si voleu més informació dirigiu-vos a  www.garoinada.cat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*