Correpoble calonge baix empordà

Corre o Camina pel teu poble!

Us sona això del Correpoble? Per tothom que ho desconeix, és una cursa popular que pretén fomentar el moviment esportiu a través del running, fent crida a tots els municipis del Baix Empordà en una festa de l’esport popular. Es tracta d’una competició per equips en la qual cada corredor representarà el municipi del Baix Empordà que prefereixi.

Cada any es realitza en un espai diferent de la comarca, i aquesta 2a edició, se celebrarà el dissabte 23 de març de 2024 a Calonge i Sant Antoni. La sortida serà a les 10 h, des del Pavelló Adel Mechaal, i el temps límit per fer la prova serà de 2:30 hores. La cursa considerada de dificultat baixa-mitjana, i d’una distància de 10 km aproximadament, només la podran recórrer els majors de dotze  anys. Els tutors legals hauran de validar una autorització de participació del menor d’edat en el moment de recollir el dorsal el dia de la cursa.

Hi ha diferents preus segons si us inscriviu entre l’1 de gener i el 3 de març o si ho feu del 4 al 17 de març. Com més aviat ho feu, més econòmic us sortirà. Aquelles persones inscrites abans del dia 12 de febrer tindran garantida la samarreta del seu municipi. Els dies posteriors fins al dia de la cursa, es donaran les samarretes fins a exhaurir-ne les existències, és a dir, fins a arribar als 1.500 inscrits.

Es podrà recollir el dorsal i la samarreta del municipi al qual representa del 18 al 22 de març en els dies i hores que indiqui el seu ajuntament, així com el dia de la prova.

I què, us animeu a defensar els colors del vostre poble? Inscriviu-vos ja a través d’aquest enllaç: https://www.correpoble.cat/la-cursa/.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*