LA 12a EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DEL CIRC ELEFANT Girona

Elefant d’Or està en el top 5 de festivals internacionals del circ del món i s’ha convertit en el major esdeveniment circense d’Europa.

Girona acollirà de dijous 22 a dimarts 27 de febrer de 2024, l’únic festival internacional del circ del nostre país. La companyia s’instalarà a la Devesa, a la Gran Carpa Camp de Mart, on tindran lloc els espectacles que acolliran a més de 80 artistes d’una vintena de països que competiran en 24 atraccions inèdites dins d’un circ a Europa. Disciplines noves com malabars amb gerros gegants, acrobàcia en màstils oscil·lants o la manipulació de tridents, i que hauran de realitzar davant d’un jurat internacional format per importants directors i experts en circ d’arreu del món.

A més, en paral·lel al Festival, del 13 al 18 de febrer de 2024, es viurà la cinquena edició del Circus World Market, al Palau de Fires de Girona.

No us perdeu aquesta oportunitat irrepetible de poder gaudir del Circ d’alta qualitat!

Podeu comprar les entrades a  https://www.festivaldelcirc.com/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*