rutes forallac gavarres

Un total de 6 sortides organitzades amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni que preserva el municipi de Forallac. 

Les caminades es faran dos cops per mes, durant els mesos de febrer, març i novembre de 2024. Concretament els dies 11 i 25 de febrer, diumenge 10 i 17 de març, i diumenge 10 i 24 de novembre:

-Diumenge 11 de febrer, sortida sota el nom “Armes medievals, torres i fossats”. El sistema defensiu de Peratallada.

-Diumenge 25 de febrer, centrada en les “Creences i cementiris prehistòrics”. La pedra dels sacrificis i els dòlmens de Fitor.

-Diumenge 10 de març, dedicada a les “Fronteres eclesiàstiques i senyors feudals”. El castell de Peralta, la roca d’en Calç i Petrascissa.

-Diumenge 17 de març, descobrirem les “Llegendes, escuts d’armes i gastronomia medieval”. Es farà una visita al castell de Vulpellac amb degustació de vins medievals.

-Diumenge 10 de novembre, “Caminant entre dòlmens”. La prehistòria al massís de les Gavarres i els dòlmens de la serra d’en Cals.

-Diumenge 24 de novembre, es combinaran “Vins i Lletres”, amb una visita històrica i gastronòmica. Hi hauria degustació de vins medievals i traducció d’inscripcions llatines.

Totes les visites guiades aniran a càrrec  de l’arqueòleg i historiador Daniel Punseti. És imprescindible la reserva prèvia ja que les places són limitades.

Per a més informació i inscripcions contacteu amb l’àrea de turisme de l’Ajuntament de Forallac.

Telèfon: 972.64.55.22 / turisme@forallac.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*