Espai de conversa forallac gavarres

El proper dissabte 9 de desembre, a les 18.30 h, l’Espai de conversa de Forallac parlaran d’en Lluís Pla, en “Lluís de la Deixesa”; d’en Josep Alemany, en “Coia”, i d’en Narcís Parals, “el Moliner”. Tots tres, malgrat la seva absència, han deixat una forta petjada i continuen essent referents en l’àmbit de la cultura, l’activisme cívic i la tasca de recuperació dels oficis tradicionals.

A l’acte intervindran quatre persones que hi van establir una estreta relació d’amistat i col·laboració en diversos projectes: el realitzador i documentalista, Antoni Martí; el fotògraf, escriptor i divulgador naturalista, Ernest Costa; el pelador de suro i divulgador gavarrenc, Eloi Madrià i l’alcalde de Forallac, Josep Sala.

Durant l’acte es projectaran imatges seves, inèdites i no inèdites, enregistrades per a l’elaboració de diversos documentals audiovisuals produïts per Video Play Serveis.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*