gavarrons Toni Duran Pibernat

Aquest dissabte, el cassanenc i membre del grup d’Els Gavarrons, Toni Duran Pibernat, ha aconseguit completar un dels reptes esportius que es va proposar fa unes setmanes. Més de 100 km i uns 4.300 metres de desnivell acumulat pels corriols de les Gavarres.
Després d’unes setmanes de preparació i control dels trams, ahir a les 4.40 h de la matinada va prendre la sortida que el va portar a obtenir aquesta fita personal acabant-la en 14 h i 42 minuts.

Per a realitzar-ho, durant tot el dia va tenir el suport d’uns companys i companyes del grup Els Gavarrons, que van preparar l’avituallament a diversos punts, i també el van acompanyar i donar-li suport en els diferents trams del recorregut.
El repte assolit, que es pot consultar en el seu perfil d’Strava, va tenir la sortida i l’arribada davant del parc infantil del carrer Antoni Gaudí, (lloc habitual de les sortides dels Gavarrons) i va transcórrer per diversos puigs de les Gavarres. El Puig de Masmontalt (409 m), Montigalar Petit (377 m), Montigalar (467 m),El balcó de les Bruixes (348 m), el Puig d’en Llac (419 m), el Coll de Portell (424 m), Puig Redó (475 m), Puig d’Aiguabona (533 m), Puig d’Arques (532 m), Puig Aldric (421 m),Puig Gros (461 m), Puig dels Gallecs (406 m), Puig de la Boïga (423 m), i finalment el Puig dels Cristians (385 m).

Des del grup dels Gavarrons l’han felicitat per aquest repte aconseguit, i per la seva afició i dedicació a conduir i preparar moltes de les rutes que es realitzen setmanalment pels corriols de les Gavarres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*