Més de 30 autors estaran presents a Calonge, poble de llibres durant el cap de setmana de Sant Jordi. La signatura de llibres serà una part important d’un cap de setmana amb una programació cultural que omplirà el centre històric de Calonge. Enguany, quan Poble de llibres arriba al seu segon Sant Jordi, s’ha plantejat un programa d’activitats que va arrencar dijous 13 d’abril i que concentrarà la major part dels actes els dies 21, 22 i 23 d’abril. Presentacions de llibres, música, signatures d’autors, parades de llibres i roses i el concert de Xiula seran els plats forts d’un cap de setmana cultural que arrencarà el divendres, 21 d’abril amb el Quiz-concurs El Cultureta, adreçat a joves a partir de 13 anys. També el divendres hi haurà el recital poètic “Poemes de capçalera”, un espectacle de Miquel Pujadó i Maria Pau Huguet. La programació de divendres la completarà el Llibremúsics, en el que participaran Carles Ribas i Xarim Aresté.

Dissabte el protagonisme serà per la trentena d’escriptors que signaran les seves obres durant tot el dia. Miquel Casals, Argemir González, Lolita Bosch, Alba Badal, Elisabet Moreno, David Vilaseca, Pilar Francès, David Balaguer, Regina Rodríguez, Vilma Montoliu, Jaume Martín, Ana Punset, Anna Romu, Mar Garcia Puig, Iñaki García, Toni Castarnado, Jordi Cantavella, Xavier Febrés, Miquel Martín Serra, Maria Mercè Roca, Josep Maria Ganyet, Núria Gabernet, Borja Bagunyà, Thaïs Rovira, Helena Guilera, Tura Soler, Jordi Grau, Elisenda Roca i Betowers, Roser Riembau, Amin Sheikh, Enric Herce, Júlia Pascual i Àngels Membrive seran a Calonge, poble de llibres.

Durant tot el dissabte al centre històric  també hi haurà parades de llibres i roses, així com molta música, amb una roda d’instruments i jornada de portes obertes a l’Escola de Música La Moderna, el concert de Combos de la mateixa escola, el concert de duos i cambra de l’Associació de Corda de Calonge i Sant Antoni, i l’espectacle de música itinerant amb La Dinamo. La programació de dissabte la completaran la presentació de llibre “El castell de Calonge. Arquitectura i Art” de Josep Maria Esquius, un taller de Kokedama amb Müsgo i la projecció del mapping “Calonge, per molts llibres”.

El cap de setmana es completarà diumenge, diada de Sant Jordi, amb parades de llibres i roses, i amb una programació cultural que inclourà una cercavila musical, l’obertura del mural de la dibuixant Pilarín Bayés, la Bingo Jam i el concert Xiula Hits.

Un cop finalitzat el cap de setmana de Sant Jordi, la programació cultural es completarà amb la presentació de lllibre “Miscel·lània d’homenatge a Montserrat Darnaculleta”, que tindrà lloc el divendres 28 d’abril.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*