Aquest matí s’ha presentat la segona edició de l’Empordà Music Festival que se celebrarà el proper 29 de juliol a la Bisbal d’Empordà. Lildami, Buhos i DJ Ryna han estat els encarregats de desplegar la pancarta de l’edició d’enguany des d’un globus aerostàtic que s’ha enfilat una trentena de metres des de l’aparcament del Passeig Marimon Asprer on tindrà lloc l’esdeveniment. The Tyets, Suu, Dr. Prats, Lal’lba i Carles Pérez, juntament amb els anteriors, són els artistes que configuren el cartell d’enguany. L’acte de presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde Enric Marquès; el vicepresident segon de la Diputació de Girona i Diputat de Cultura, Albert Piñeira; i la consellera de Cultura del Consell Comarcal del Baix Empordà, Agnès Gasull

Organitzat pels Voltors, l’Empordà Music Festival aposta per una programació paritària que tindrà una durada de més de 10 hores, amb artistes nacionals del moment, per a tots els públics i a preus populars. «Aquests són els trets més diferencials amb altres festivals de la zona», ha sintetitzat l’entitat. Tal com ja es va fer l’any passat, hi ha 5.000 entrades a la venda, que ja es poden comprar des de fa uns mesos, a través del web del festival.

A més, el festival bisbalenc -que comopta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Baix Empordà- amplia els serveis de l’anterior edició amb un mínim de 10 furgotequesque oferiran plats diversos, també pensant amb persones amb intoleràncies i al·lèrgies alimentàries, vegetarianes i veganes; i la barra i el punt de venda de tiquets seran més llargs amb el doble de cambrers per evitar cues. Una altra de les novetats és Ràdio Flaixbac que s’ha afegit al festival esdevenint-ne l’emissora oficial. «L’Empordà Music Festival creix i es consolida com la gran cita musical de l’estiu del Baix Empordà, com a proposta generalista, familiar i integradora que apropa i fa accessible la cultura».

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*