Calonge i Sant Antoni organitza la Setmana de l’Envelliment Actiu

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa una nova edició de la Setmana de l’Envelliment Actiu, dedicada a la gent gran, en el marc de la qual s’organitzen diverses activitats, entre les que hi ha tallers de dansa, jocs cognitius, caminades saludables, tallers d’informàtica i de cuina, entre d’altres.

La Setmana de l’Envelliment Actiu està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació Pots, Idheant i dels casals de gent gran de Calonge i de Sant Antoni. Durant tota la setmana s’organitzen una vintena d’activitats, que es clouran la setmana vinent amb l’organització del dinar de la gent gran que tindrà lloc el dia 27 d’abril al pavelló d’esports de Calonge.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*