Copa d’Europa de Patí a Vela a Sant Antoni

Un total de 100 regatistes participaran en la vintena edició de la Copa d’Europa de Patí a Vela i la quinzena edició de la International Guido Depoorter Cup. Aquestes competicions tindran lloc a Sant Antoni de Calonge, del 29 d’octubre a l’1 de novembre. El Club de Vela Sant Antoni, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, és l’encarregat de l’organització d’aquest esdeveniment.

El Club de Vela Sant Antoni ja va organitzar una edició de la Copa d’Europa fa 13 anys, que va acollir una seixantena de participants. Des de llavors el club ha anat creixent, i organitzant programes de formació en la navegació de pati a vela que han fet incrementar l’interès per aquest esport. Del centenar de participants de l’edició d’enguany, 34 formen part del Club de Vela Sant Antoni.

Estan previstes dues proves per dia de competició. Els resultats de les primeres quatre regates disputades constituiran la classificació de la 15a edició de la International Guido Depoorter Cup i el resultat del conjunt de regates fetes al llarg dels quatre dies de competició constituirà la classificació de la 20a Copa d’Europa de Patí a Vela sènior, amb premis diferenciats per a ambdues competicions. Com ja és tradicional, també es disputarà la competició de Freestyle.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*