La Fira de Mostres de Girona arriba a la 60a edició

La Fira de Mostres de Girona celebrarà la 60a edició entre aquest divendres 28 d’octubre i el dimarts 1 de novembre al Palau de Fires. El saló multisectorial que organitza Fira de Girona es manté inclòs en el programa d’actes de les Fires de Sant Narcís i comptarà amb un total de 278 expositors del món del sector serveis, emprenedoria, alimentació, construcció, habitatge, tecnologia i motor, entre d’altres. Paral·lelament, hi haurà un centenar d’activitats, xerrades i tasts en els espais Escenari Gastronòmic i Saló de l’Emprenedoria, i una exposició que repassarà les 60 edicions de la Fira.

La Fira de Mostres tindrà un 8,17% més d’ocupació respecte a l’any passat, en què hi havia 257 expositors i on van assistir 60.000 persones. Respecte al 2019, l’ocupació va ser del 73%. L’esdeveniment s’ha celebrat sempre excepte el 2020, per la pandèmia, i el 2021 va tornar amb un format híbrid que disposava de l’espai físic i habitual i un lloc web amb una visita virtual i on els expositors podien bolcar el contingut.

El 78% dels expositors, de les comarques gironines

La fira, situada a la zona del parc de la Devesa, es manté com la gran cita anual del sector econòmic de les comarques gironines i hi seran presents la majoria dels sectors del teixit empresarial. S’hi concentraran sectors de l’emprenedoria, serveis i mobilitat elèctrica (35%), decoració, construcció, rehabilitació i habitatge (30%), alimentació (18%) i indústria, tecnologia i motor (16%). El 78% de les empreses provenen de les comarques gironines (el 18% de Barcelona i la resta d’altres punts de Catalunya i de l’Estat).

Més enllà dels expositors, la Fira de Mostres oferirà més activitats paral·leles a les persones visitants, amb tallers, xerrades i taules rodones. N’hi haurà un centenar que es repartiran en dos espais de l’esdeveniment: un serà l’Escenari Gastronòmic, patrocinat i gestionat per la Diputació de Girona a través del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent, i on es presentaran nous productes i les persones assistents podran degustar-los en diferents tasts. L’altre espai destacat és el Saló de l’Emprenedoria, amb presentacions i sessions de networking, com la que aquest divendres (17 h) impartirà Txell Costa reconeguda consultora d’estratègia empresarial i màrqueting, professora universitària i escriptor i que tractarà el lideratge femení en les empreses.

La Fira de Mostres obrirà de les 10 del matí fins a les 8 del vespre i el preu per accedir-hi és d’entre 2,5 € (dies feiners) i 4,5 € (festius). La inauguració serà aquest divendres a les 11 del matí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*