Encetarem la primera setmana de juliol i ho farem continuant amb aquest temps calmat i força estable, hem tingut domini del Sol, amb temperatures prou altes, més típiques de finals de mes.

Les màximes aquesta setmana han anat pujant de mica en mica i han passat dels 27 als 30 graus, les mínimes han pujat també des dels 13 graus fins a uns xafogosos 18, amb nits que ha costat dormir.

I per al cap de setmana esperem un temps tranquil, però, amb núvols prims que estaran amb nosaltres tot el cap de setmana, aquests núvols seran més densos el divendres, quan podem tenir algunes precipitacions que poden ser intenses, de tarda, però només localment en forma de xàfecs sobtats, acotades al Pirineu, però aquestes pluges es retiraran ràpidament i dissabte i diumenge no hauria de ploure.

Dissabte doncs tindrem Sol,  només podem tenir alguns núvols més densos sobre el mar, que no ens han de preocupar. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 29 graus, les mínimes dels 15.

I el diumenge serà una jornada idèntica, potser tindrem algun núvol prim més, i la màxima serà més alta, de 31 graus, les mínimes es mantindran igual, 18 graus.

La mar una mica estarà alterada, amb onades que poden arribar fins als 2 metres i mig en alguns moments, la temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 24 graus, calenta!

I el vent vindrà del sud i del sud-est i serà només una brisa suau, amb cops màxims de només uns 15-20 km/h.

Durant la setmana vinent esperem un petit canvi de temps, les màximes de fins a 30 graus dels darrers dies començaran a pujar fins el dimarts, quan arribaran als 34 graus,  i ja pràcticament tota la setmana es quedaran caps als 33 graus, tornarem a tenir una onada de calor, però en cap cas tan intensa com la darrera. Les mínimes estaran cap als 19 graus, altes, i no esperem pluges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*