El pròxim diumenge 10 de juliol, els Rucs de les Gavarres han organitzat una activitat literària i singular: passejar amb els rucs, conversar amb l’escriptor Joan-Lluís Lluís, autor de “Junil a les terres bàrbars” i assistir a la presentació del llibre.

Els assistents tindran l’oportunitat de passejar, pels boscos de Romanyà amb l’autor del llibre i acompanyats pels rucs de les Gavarres. Per donar cabuda al programa d’activitats es convoca als assistents a 2/4 de 10 del matí al Coll de can Llach. S’hi accedeix per la carretera asfaltada que condueix a Puig d’Arques. Un cop aparcats els vehicles, a les 10 començarà la ruta a peu cap al Roquetal, acompanyats de l’escriptor Joan-Lluís Lluís i dels rucs. A 2/4 de 12 del migdia es preveu arribar al refugi forestal, lloc on s’oferirà un refrigeri a tots els assistents i una degustació de vins i préssecs de Mas Ponsjoan de Calonge. Posteriorment, a 1/4 d’1 s’iniciarà la presentació del llibre “Junil a les terres dels bàrbars” a càrrec del seu autor, Joan-Lluís Lluís. Finalment, a 2/4 de 2 es reprendrà la ruta de tornada per arribar als cotxes, aproximadament a les 2 de la tarda.

“Junil a les terres dels bàrbars” és la setena novel·la escrita per Joan Lluís-Lluís. Un viatge d’aventures per l’Imperi Romà que ha rebut molt bona crítica. Encara no fa ni un any que es va publicar i ja se l’ha guardonat amb el Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any 2021 i amb el Premi Crexells de narrativa.

Al Roquetal també hi haurà una parada de llibres de la Llibreria Puput de La Bisbal d’Empordà.

L’assistència a l’acte requereix inscriure’s prèviament al tel. 605 85 65 80 (Aleix Monguillot, promotor de l’acte literari). La presentació del llibre està organitzada per Rucs de les Gavarres i compta amb la col·laboració d’Òmnium del Baix Empordà, el Club Editor i la Llibreria Puput.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*