Festival Internacional del Terracotta Museu

Aquest dimecres 6 de juliol arrenca el 10è Festival Internacional del Terracotta Museu de la Bisbal. Ja fa 10 anys que els dimecres de juliol se celebra aquest cicle de concerts amb un cartell de luxe per celerbrar el seu 10è aniversari, amb propostes que van de la rumba a l’ska, passant pel rock, el pop, la cúmbia, el reggae o el punk. El tret de sortida d’aquest dimecres es preveu explosiu, amb dos emblemes de cadascun dels gèneres de la vetllada: l’autèntica rumba catalana de la Vila de Gràcia, amb Arrels de Gràcia; i bullerengue, amb els hereus de la llevadora del gènere Petrona Martínez: Herederos de Petrona. Tot, amenitzat per l’eclèctic DJ Diego Armando, alter ego del bisbalenc Xavier Riembau.

Podeu consultar la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*