El Consorci de les Gavarres ha organitzat una excursió durant el matí del pròxim diumenge 21 de novembre a Calonge. El punt de trobada serà la font del campament a les 9h i cal inscripció prèvia.

Es traca d’un matinal dedicat a un dels elements culturals més antics de les Gavarres, aquells que ens parlen dels primers pobladors del massís i del seu món funerari. De la mà del col·lectiu Atzagaia, es farà una ruta d’uns 5 km en circular per conèixer el patrimoni arqueològic dels Boscos de Ruàs-Muntanya de can Mont de Calonge. També es visitaran diferents abrics i coves aprofitades en èpoques prehistòriques i arribarem fins al poblat ibèric de Castell Barri i la torre medieval, des d’on, si el dia hi acompanya, es podran gaudir d’unes vistes espectaculars.

Es recomana portar bon calçat i aigua. La dificultat és mitjana i l’edat recomanada és l’adulta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*