Hem tingut uns dies que han començat a marcar la tendència a la tardor, amb baixada de les temperatures i algunes precipitacions lleus que ens han deixat un ambient tardorenc. Però amb matisos, ja que les temperatures a principis de setmana eren pràcticament de primavera, amb  màximes al voltant dels 25 graus diumenge passat. Però de mica en mica han anat baixant fins als 13 de màxima, una diferència de 12 graus! I les mínimes també s’han desplomat des dels 13 fins als 3 graus. Hem tingut també alguns episodis de precipitació, que han estat febles, i que han deixat només uns 7 litres per metre quadrat.

I aquest cap de setmana els temps millora una mica i serà més estable. El divendres i el dissabte seran dies clars, amb pocs núvols, núvols que s’aniran incrementant el dissabte al vespre propiciant que diumenge el panorama sigui ja més gris.

Tindrem una potent borrasca propera a la costa que no acabarà d’enviar-nos precipitacions, i s’anirà desfent el cap de setmana, de forma que no tindrem pluges durant aquests dies.

Dissabte doncs serà un dia típic ja de la tardor, amb moltes estones de Sol, això sí, però amb temperatures força baixes, que estaran al voltant dels 13 graus de màxima i els 3 de mínima, farà fred al matí.

I el diumenge tindrem més núvols, amb cels enteranyinats i boires en les zones més baixes, les màximes pujaran fins als 15 graus i les mínimes es mantindran baixes al voltant dels 3 graus.

La mar estarà alterada, amb onades que poden ser importants passant dels dos metres i mig, tindrem temporal de nord i nord-est. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 17-18 graus.

El vent serà molt intens en alguns moments, de 20 km/h a l’interior i d’entre 35 i 55 km/h a la costa, sempre de component nord i nord-est.

Per a la setmana vinent esperem que el temps es mantingui més o menys igual, amb cels variables, intervals de núvols prims, boires matinals i amb precipitacions lleus durant les nits de dilluns i dimarts. Les temperatures es recuperaran una mica, amb màximes de fins a 16 graus i mínimes al voltant dels 7-8 graus.

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*