La productora gironina Vortex Films presenta el videojoc en imatge real: “La Bisbal d’Empordà: Vent, Terra, Foc i Aigua” el pròxim 19 de novembre a les 20h al Teatre Mundial.

Es tracta d’una pel·lícula interactiva en format de videojoc on se’ns proposa aventurar-nos en la recerca i resolució d’un antic misteri.

Amb el suport de la Federació de Comerciants de la Bisbal i l’Àrea de Cultura, La Bisbal d’Empordà: Vent, terra, foc i aigua, ha estat realitzada íntegrament a la ciutat de La Bisbal i gràcies al suport de gran part dels seus comerços i institucions.

Cada vegada més, el món de la interactivitat, tant sigui en videojocs o en cinema, va guanyant terreny a l’antic concepte de cinema/espectador passiu; És aquí on Vortex Films, des de La Bisbal d’Empordà on té la seva sèu central, obre una finestra al món. Totes les seves realitzacions han estat sempre creades originalment en llengua catalana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*