Festa de Sant Baldiri de Solius
Cartell de la Festa de Sant Baldiri de Solius

Santa Cristina d’Aro celebrarà la primera de les festes dels quatre nuclis històrics del municipi el pròxim diumenge 23 de maig al Monestir de Solius. Coincidint amb la festivitat de Sant Baldiri, Solius celebrarà la seva Festa Major amb mitja audició de sardanes (11.30 h) per escoltar a càrrec de la cobla La Principal de Banyoles. Així mateix, també hi ha programada una sortida guiada en bicicleta (11 h) que servirà per a descobrir, a cop de pedal, el patrimoni natural i cultural de la zona del Balcà. Abans de la sortida, a les 10 h se celebrarà una missa solemne.

Coincidint amb la Festa de Sant Baldiri també es donarà a conèixer la publicació digital del llibre “Proses del Viure a Solius”, de Xavier Monsalvatge, disponible a partir del divendres 21 de maig.

Tots els actes se celebraran amb les mesures de distanciament social i higiene adequades per la pandèmia de la COVID-19.

Per participar en la sortida guiada en bicicleta cal inscripció prèvia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*