Festa de Sant Isidre

La vila de Castell d’Aro acollirà aquest cap de setmana un seguit de propostes lúdiques i culturals en el marc de la celebració de la festa de Sant Isidre Llaurador. Després de l’edició virtual celebrada l’any passat a causa de la pandèmia, el certamen recupera la presencialitat amb una programació de la qual destaca el 67è Concurs de flors, fruits del camp i plantes ornamentals.

Així mateix, la festivitat també permet les sales del Castell de Benedormiens i el seu entorn exterior, el dissabte 15 de maig (17-21 h), diumenge 16 de maig (11-14 h i 17-21 h) i dilluns 17 de maig (11-13 h i 17-19 h). Dissabte 15 de maig (19.30 h) també hi ha programat el concert Heroïnes de Neus Mar i Nito Figueras a la Sala Polivalent, mentre que el diumenge 16 de maig hi haurà la celebració de la paraula a l’Església de Santa Maria (11 h) amb la participació de la Coral de la Vall d’Aro, formació que també protagonitzarà una sessió de tarda (19.30 h) a la Sala Polivalent.

Finalment, fins al 30 de maig estaran vigents les diverses iniciatives del Platja d’Aro Entre Flors 2021, la promoció comercial que sorteja sis vals de compra de 500 euros cadascun entre qui faci una compra mínima de 20 euros en els establiments adherits; la campanya gastronòmica que posa en valor les faves i els pèsols de la Vall d’Aro amb plats i menús de temporada; i diversos espais públics amb elements florals on fer-s’hi fotografies i compartir-ho amb l’etiqueta #pdaentreflors i el concurs d’aparadors amb una vintena de participants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*