canços de llibertat llagostera

Noms destacats del món de la cançó d’autor com Josep Tero, Montse Castellà o Ivette Nadal es combinaran amb algunes de les bandes més aclamades del moment de l’escena festival i combativa, com Ebri Knight, Roba Estesa o Germà Negre a Llagostera. 

Serà durant la tarda del diumenge 6 de juny a la plaça del Castell amb l’espectacle Cançons de Llibertat que unirà 13 artistes de generacions i estils molt diversos, que proposaran un recorregut musical i poètic pel concepte de la llibertat.
L’espectacle començarà a caminar evocant la llibertat més personal i, a partir d’aquí, s’anirà endinsant en les llibertats col·lectives i la lluita contra la repressió i les opressions, fins acabar amb un cant a la llibertat nacional, tal i com ha explicat Pau Planas, director artístic de l’espectacle. Les diverses cançons, interpretades sempre en formats acústic i majoritàriament de forma conjunta per diversos artistes, s’intercalaran amb poemes que reforçaran el fil discursiu i contribuiran a donar dinamisme a l’espectacle.
Per l’escenari hi passaran músics provinents de generacions i estils d’allò més diversos. Joan Vilamala, cantant d’Esquirols, tornarà a pujar a un escenari per recordar la històrica banda dissolta fa més de 35 anys, mentre que Àlex Vendrell tornarà a fer sonar un dels clàssics d’Inadaptats, un dels grans noms del punk català i grup imprescindible de l’escena musical dels 90.
També hi haurà espai per alguns dels artistes amb més projecció del moment -Mabel Flores, Joina i Sotrac, promotors del festival-, que compartiran cartell amb d’altres veus de llarga trajectòria – Titot i David Rosell (Brams) o Sicus Carbonell (Sabor de Gracia), que compartirà escenari amb el seu fill Sicus Carbonell Junior-.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*