Bé doncs, sembla que l’episodi de precipitacions intenses que hem tingut aquests dies comença a afluixar. Però aquestes darreres pluges han acabat de convertir l’any 2018 en un dels més plujosos des de que tenim dades, des de 1994. 

I aquest cap de setmana la inestabilitat no acabarà de fer net, i així divendres tindrem el cel amb força núvols, el dissabte tindrem algunes clarianes més, i el diumenge tornarien els núvols i algunes pluges.

En efecte, les pluges podrien tornar a casa nostra el divendres de forma lleu al vespre, dissabte tindrem treva de precipitacions, i el diumenge la pluja es tornaria a animar a partir de migdia. De manera que dissabte podem tenir un dia amb força núvols, però també amb estones de Sol. No tindrem pluges i les temperatures estaran entre els 14 i els 4 graus.

Diumenge el temps anirà a pitjor i ja podem tenir pluges a partir de migdia. Les temperatures es mantindran estables al voltant dels 13 graus de màxima i 5 de mínima.

La mar la tindrem força alterada mar endins, amb onades de 4 metres, però que no arribarien a la platja amb tanta força, es quedarien entre 80 cm i un metre, i la temperatura de l’aigua serà de 16 graus. El vent serà moderat, de només uns 15 km/h i bufarà amb component sud oest.

I durant la setmana vinent les temperatures aniran baixant i tocaran fons el dimarts, amb dos graus de mínima, les màximes no passaran dels 15 graus, i podem tenir pluges els dilluns. A partir de dimarts tornaria el Sol i el temps més estable. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*