Campanya gastronòmica Primavera de tapes

Una vintena d’establiments de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró proposen descobrir, del 25 de maig al 24 de juny, les seves tapes d’autor. Es tracta d’una ruta que proposa als comensals gaudir de tota la creativitat gastronòmica dels cuiners concentrada en aquestes petites, però sorprenents, propostes que gràcies a la seva creativitat, originalitat i combinació de gustos, s’apropen cada dia més a l’alta cuina.

Remenat de gules amb romesco i ous d’esturió; remenat d’ous amb pernil ibèric, ceba caramel·litzada i espuma de parmesà i coca d’anxoves amb parmesà i pinyons són algunes de les propostes que ofereixen els establiments que hi participen.

Les tapes s’acompanyen d’una copa de vi, canya de cervesa o aigua, i totes són a un preu únic de 3’50 euros. La iniciativa pren el relleu a la primera edició de les jornades gastronòmiques La Cullera i el Bacallà, desenvolupada durant quatre setmanes entre abril i maig a 13 restaurants.

Els establiments participants són: 245, Arnall, Bar Bona, Bon Dia, Can Cargol, D Burguer, Dgust, El Dorado Tapa, El Racó de l’Epi, Frankfurt S’Agaró, TheGrill BB, La Canya, La Tablita, Lizarran, M&B, Pizzeria La Riera, Sushi d’Aro, Tacos y Tequila, Terrassa S’Agaró i Villa Elena.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*