mas cals fitor gavarres

El Mas Cals de Fitor, situat al cor de les Gavarres participa activament a la European Private Heritage Week, amb una jornada de portes obertes del 24 al 27 de maig. La casa mil·lenària, que actualment es dedica al turisme rural, acollirà diverses activitats, entre visites, degustacions, exposicions dels artistes Juan Righetti i Álvaro Soler Arpa.

El mas Cals de Fitor ha estat l’escenari de la pel·lícula PETRA del director Jaime Rosales, rodada a la casa i recentment presentada al Festival de Cannes. Podeu consultar la programació d’activitats des de http://www.finca-fitor.com

Aquestes Jornades s’emmarquen dins les activitats de l’Any l’Europeu del Patrimoni Cultural on s’obren les portes de milers de monuments i llocs d’interès (alguns normalment tancats al públic). Les visites, permeten apreciar el llegat cultural i participar activament en la conservació del patrimoni cultural europeu per a les generacions presents i futures.

Les Jornades Europees del Patrimoni són l’esdeveniment cultural participatiu de major amplitud a Europa. Les va crear el Consell d’Europa en 1985 i van passar a ser una acció comuna organitzada conjuntament amb la Unió Europea el 1999.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*