Caçadors de Cassà recull 25 m3 de residus abocats als boscos de les Gavarres

La Societat de Caçadors de Cassà ha recollit un total de 25 m3 de residus abocats als boscos de les Gavarres. Una seixantena de persones han participat a la 14a recollida massiva de deixalles que ha servit per omplir tot un contenidor amb les deixalles que la gent aboca als boscos propers a Cassà.

Entre els residus recollits hi havia sofàs, ampolles, matalassos, vidres, ferralla, planxes d’aïllament, runa de construcció, tubs de plàstic… La brossa recollida es va traslladar fins a la zona d’estacionament del Pavelló Polivalent on l’Ajuntament hi va ubicar un contenidor que es portarà a una planta de reciclatge per fer la correcte gestió de les deixalles.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*